mytasteindonesia.com

Wednesday, 4 January 2012

COTTON SOFT JAPANESE CHEESECAKE SEBAGAI BUAH TGN


 


Ermm mmg tip top cheesecake ni...baru jer UJ  suakan sepiring kek ni kt teman rapat...tup tup siap nk ode lagi...Alahai...disuruh buat malas katanya..senang ode jer...ermm terpaksalah UJ membuat demi seorng kawan....pastu ada pulak..kenduri doa selamat utk mak sedara... x tau pulak ape nk dibawa sebagai buah tangan...so bila memikirkan ader lagi cheese yg berbaki..Uj buat kan jugak lah cotton soft ni ....Alahai berebut lagi kt rumah kenduri tu utk merasai nya...Aikkk pemes gak kek kapas lembut ni....Dengan itu berbanyak2 terima kasih Uj ucapkan kepada Puan Alma dari kongsi resepi...kerana sudi berkongsi resepi...sikapas lembut ni pada kami...Rata2 ramai rakan dah mencuba membuatnya...yg masih belum berani nk mencubanya...berani2kan lah diri tu...mmg x rugi...malah berbaloi2.....sebab kek ni mmg sedap...dam lemak2 cheese serta ader haruman lemon....ditambah lagi dgn stukturnya yg selembut kapas tu....yumyum..ala kazam...


utk resepi boleh refer di label cheese cake di blog Uj ni yea.....X leh nk potong sbb org punya...




gebu-gebas jer...malah yummy.....silakan mencuba

No comments:

Post a Comment